Vloeren

img
img

Specialist vloerbekleding in Antwerpen.

Bij de bouw of verbouwing van een woning is de vloer een belangrijk element. De vloerbekleding moet mooi, sterk, onderhoudsvriendelijk en slijtvast zijn. Steeds meer mensen kiezen voor ons als partner voor vloerbekleding. – kwaliteit – prijs verhouding is er geen betere

Linoleum vloeren

Er bestaan heel wat soorten vloerbekleding. Het is dan ook niet altijd gemakkelijk om een keuze te maken. Veel mensen geven de voorkeur aan een linoleum vloer. Dit materiaal is duurzaam, verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins en biedt voordelen qua onderhoud en ‘stofvrij’ wonen. (bv. Voor astma-patiënten). Linoleum neemt  gemakkelijk de omgevingswarmte aan. Linoleum vloeren zijn dus perfect te combineren met vloerverwarming.

Voordat een linoleum vloer wordt geplaatst, is een vlakke ondergrond noodzakelijk. Ofwel wordt de ondergrond geëgaliseerd met vloeibaar egaliseermiddel, ofwel werken we met een zwevend mdf-ondervloersysteem.

Linoleum is vervaardigd uit lijnolie, houtmeel, hars, jute en zeer fijn gemalen kalksteen en bijgevolg volledig biologisch afbreekbaar. U vindt bij ons vloeren van de merken Forbo, Tarkett en DLW.

Vinyl vloerbekleding

Vinyl (of Novilon in de volksmond) is de enige vloerbekleding die zelfs tot een oppervlakte van 40 m2 heel eenvoudig los te leggen is. Het is een isolerend en geluiddempende vloerbekleding en verkrijgbaar in meer dan 100 dessins. De meeste dessins op vinyl zijn verkrijgbaar op 2m-, en 4m-rollen.

Vinylstroken

Vinylstrokenworden op brede schaal toegepast. Zo komen we ze tegen in bijvoorbeeld winkels, uitgaansgelegenheden, zorginstellingen, fitnesscentra en bedrijven. Maar vinylstroken werden inmiddels ook ontdekt door de consument en ieder jaar zijn er weer meer mensen die kiezen voor de vloer, die een verbazingwekkend natuurlijke uitstraling weet te combineren met vele praktische voordelen.

De modulaire tegels en planken zien er met hun levenechte textuur heel realistisch uit en ze zijn in allerhande patronen te verleggen

Aangenaam en warm aanvoelend, geluiddempend, uitstekend bestand tegen krassen of vlekken en ook bijzonder geschikt voor badkamer of keuken, want al onze producten zijn waterbestendig. Ook gebruik met vloerverwarming is geen probleem.

Verdeler van Moduleo, MFlor, Quickstep, Forbo, Tarkett, ….

 

Vloermatten

Inloopvuil en vocht zorgen er niet alleen voor dat interieurs voor stof binnen, ze veroorzaken ook slijtage aan de vloer en leveren daarnaast risico’s op voor de gezondheid en veiligheid. U vindt bij ons schoonloopmatten van o.a. Coral met elk een specifieke toepassing op het gebied van vuil-, en vochtopname.

Naast het Coral-gamma schoonloopmatten bieden we ook cocosmatten (in verschillende diktes) en andere schoonloopsystemen aan.

Laminaatvloeren

Komt er heel wat volk over de vloer? Geen probleem, kies dan gerust voor een laminaatvloer. De betere laminaatvloeren zijn heel duurzaam en onderhoudsvriendelijker dan parket

Topkwaliteit en een probleemloze plaatsing. Zowel in huis als in kantoren, winkels en openbare plaatsen. We plaatsen ook uw laminaatvloer, en zorgen voor een perfecte afwerking met de gepaste plinten en profielen.